Легенда на Милан: Ако Погба отиде в Ман Сити, то ще е само за пари


Легенда на Милан: Ако Погба отиде в Ман Сити, то ще е само за пари
Снимка: Getty/Images Guliver

1513 0

Легендата на Милан и Челси Марсел Десаи твърди, че единствената причина, заради която Пол Погба  може да предпочете да играе в Манчестър Сити вместо в Реал Мадрид, ще са парите.

Френският ПСЖ вече има изготвена оферта на стойност 58 млн. паунда за французина, но от друга страна и Манчестър Сити го определя като приоритетна цел. Гражданите ще се опитат сериозно да подмладят застаряващия си отбор, съобщава Goal.com.

С посещението си на тренировъчната база на Реал Мадрид агентът на младия френски футболист пък подхрани спекулациите за преминаване на Погба в редиците на "Белия балет". Неговият сънародник Десаи смята, че ако Погба реши да напусне Ювентус, то най-доброто мясно за него би било на "Бернабеу"

"Ювентус е на финал в Шампионката лига, спечели и Серия "А". Защо би искал да си тръгне освен ако не идва някой луд клуб с много пари? Мисля, че ако премине в Сити, то ще бъде само заради парите. Мадрид ще е за престиж. Реал Мадрид е най-добрият клуб за него, там философията е да нападаш", сподели бившият фенски национал.

Пол Погба, от своя страна, се утвърди като най-желаният млад играч в Европа след преминаването си в Ювентус като свободен агент от Манчестър Юнайтед. Той спечели и престижната награда "Златно момче" през 2013г.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички