Легенда на Манчестър Юнайтед намери как да защити Ерик тен Хаг


Легенда на Манчестър Юнайтед намери как да защити Ерик тен Хаг
Снимка: Getty Images

1237 0

Легендата на Манчестър Юнайтед Петер Шмайхел подкрепи мениджъра Ерик тен Хаг и изрази вярата си, че той може да обърне съдбата на клуба въпреки отпадането му от Шампионска лига през сезон 2023/24.

Намери се кой да защити Тен Хаг

Мнозина легенди на клуба изразиха недоволството си към играта на клуба, но емблематичният за "дяволите" страж намери доводи, с които да защити нидерландския мениджър Ерик тен Хаг.

"Мисля, че Тен Хаг може да обърне нещата, той е способен на това. Има много хора, които казват, че трябва отново да сменим мениджъра и това е мнение, но към кого ще се обърнем? Кой ще бъде следващият човек? Така проблемите ще станат още по-големи. Истина е обаче, че клубът се нуждае от промени, които ще се случат много скоро", категоричен бе Шмайхел за "CBS Sports".

"Червените дяволи" загубиха с 0:1 от Байерн Мюнхен на "Олд Трафорд" в задължителен за спечелване мач във вторник (12 декември). В резултат на това те завършиха на дъното в групата си на Шампионска лига, само с една победа в шест мача.

Английският гранд загуби 12 от първите си 24 мача във всички турнири. Той бе елиминиран от Шампионска лига и Карабао Къп и се намира на шестата позиция във Висшата лига.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Друга легенда на Манчестър Юнайтед пък погна двама от играчите на тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички