Легенда на Манчестър Юнайтед: Не Моуриньо е Специалния, а...


Легенда на Манчестър Юнайтед: Не Моуриньо е Специалния, а...
Снимка: Gulliver/ Getty Images

1529 0

Легендата на Манчестър Юнайтед и бивш капитан на тима Рой Кийн изрази мнение, което никак няма да се хареса на феновете на "червените дяволи", а още по-малко на мениджъра на тима Жозе Моуриньо.

Ирландецът, който се изявява като футболен анализатор за "ITV", е категоричен, че португалецът трябва да предаде измисления от него самия прякор "Специалния" не на кой да е друг, а на мениджъра на градския съперник  - Хосеп Гуардиола.

"Има двама треньор в Манчестър, като Жозе Моуриньо твърди, че той е Специалния. За мен не е той, а Пеп", каза Кийн, хвърляйки в ужас милионите фенове на Юнайтед.

МОУРИНЬО КУПУВА ИДЕАЛНИЯ ПАРТНЬОР НА ПОГБА

"Досега немалко пъти сме виждали Сити да почва ударно сезона, но след това да се проваля. С Гуардиола начело просто не виждам как ще се случи това.

"Той каза и доказва, че е треньор на предизвикателствата. Не ми изглежда като да се шегува. Дори аз не бих искал да проверя и да си имам проблеми с него", допълни Кийн по повод отношението на Гуардиола към любимците на феновете - Джо Харт и Яя Туре.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички