Легенда на Манчестър Юнайтед дойде на посещение в България


Легенда на Манчестър Юнайтед дойде на посещение в България

1422 0

Легендарният вратар на Червените дяволи Алекс Степни пристигна днес в България за серия от събития. Той бе посрещнат на Летище София от организаторите и ръководството на официалния фен-клуб на Манчестър в България.

„Винаги съм искал да посетя България. Зная прекрасни неща за страната Ви, най-вече от мои приятели, които често идват тук за летните и зимните си почивки“, сподели Степни след пристигането си.

"С огромна чест приех поканата  да гостувам тук и да се запозная с българските фенове на Манчестър. Подготвени са няколко прекрасни инициативи, в които ще е удоволствие за мен да участвам. Приключих кариерата си отдавна, но тръпката от подобни срещи ми дава винаги сили и прекрасни емоции“, подчерта звездата на Юнайтед.

Степни разгледа някои от забележителностите на София и посети заведението на Манчестър Юнайтед, създадено за всички верни фенове на отбора.

Работният обяд се проведе в елитно столично заведение. Алекс Степни остана възхитен от уюта и комфорта, като не скри, че е посетил доста държави и още повече места за развлечения, но не е очаквал в София да почувства толкова приятна атмосфера, и то в мразовит февруарски ден.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички