Легенда на Арсенал: Подкрепете Венгер, вижте какво се случи с Юнайтед


Легенда на Арсенал: Подкрепете Венгер, вижте какво се случи с Юнайтед

1431 0

Легендарния вратар на Арсенал Дейвид Сиймън призова феновете на тима да подкрепят мениджъра Арсен Венгер. Мнозина от привържениците на „артилеристите“ поискаха оставката на треньора, но Сиймън ги предупреди да внимават какво си пожелават, за да не последва отбора съдбата на Манчестър Юнайтед. „Червените дяволи“ дълго време бяха в криза след оттеглянето на сър Алекс Фъргюсън и назначаването на Дейвид Мойс начело на тима.

"Феновете са разделени в момента на два полюса. Голяма част от тях искат Венгер да си тръгне. Зная това, защото говоря с тях и те ми го казват. Но това, което ги съветвам, е да внимават какво си пожелават, защото вижте какво се случи с Манчестър Юнайтед." , сподели Сиймън пред Omnisport.

"Не винаги другият вариант е по-добър. Аз винаги ще бъда фен на Арсен Венгер, защото съм работил с него и зная колко е добър. Той напълно осъзнава какво върши. Затова най-доброто решение е да вярваме във Венгер."

„Беше малко разочароващо, че Петър Чех е единственото ново попълнение, но Арсенал има качествен състав.", сподели Сиймън и добави: "На Венгер му се искаше да вземе още някого. Трудно е да се справиш с контузиите и затова ти трябва дълга скамейка. Аз щях да се радвам, ако той беше взел още две попълнения".

Арсен Венгер е мениджър на Арсенал от 1996 г.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички