Легенда на Англия към Рууни: Откажи се от националния отбор!


Легенда на Англия към Рууни: Откажи се от националния отбор!

1959 0

Един от най-добрите нападатели в новата история на английския футбол 0 Алан Шиърър, си позволи да отправи искрен съвет към звездата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни.

Английският национал от известно време е капитан на своя тим и на националния отбор, като това е отговорност, която според Шиърър е прекалено голяма и може да съкрати футболната му кариера. Шиърър заръча на Рууни да започне да бъде егоистичен и да мисли за себе си, което трябва да означава оттегляне на играча от националния тим.

"На този тим на Манчестър Юнайтед му е нужна отдадеността и силата на Рууни, а той трябва да бъде максимално подготвен да отговори на предизвикателството. Дойде време Рууни да бъде егоситичен и да почне да мисли за себе си", заяви легендата, цитиран от медии в Англия.

"Съжалявам, че трябва да го кажа, но това значи, че трябва да се оттегли от националния отбор. Не казвам, че той не е добър за Англия. Напротив, той е фантастичен, но вече е на 30 г. и залогът да бъде капитан на Юнайтед и Англия е твърде голям", посочи Шиърър, който отвори страхотен дебат на Острова.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички