Къде да гледаме мача Манчестър Сити - Тотнъм?


Къде да гледаме мача Манчестър Сити - Тотнъм?
Снимка: Getty Images/Gulliver

1354 0

Манчестър Сити и Тотнъм изиграха невероятен двубой в Шампионска лига в сряда вечерта, който може да се нарече и мача на сезона в турнира. Три дни по-късно те отново ще се изправят един срещу друг, но този път в двубой от Висшата лига.

В сряда Тотнъм и Ман Сити завършиха при общ резултат 4:4, но гол на „гражданите”, като решителното попадение на Фернандо Йоренте за 4:3, отново бе прегледано със системата за видеоповторения, като останаха основателни съмнения дали испанецът не е играл с ръка. Залогът в днешната среща е титлата в Англия, за която Сити се бори с Ливърпул.

Срещата може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и да гледате пряко в ефира на Diema Sport 2. На пръв поглед Пеп Гуардиола няма проблеми с контузени футболисти, но е много важно до колко са говоти физически и възстановени.  Докато за Тотнъм липсват Хари Кейн, Сисоко, Йенсен, а под въпрос са Ерик Дайър, Ерик Ламела и Хари Уинкс.

А видео от гола на Тотнъм, който още дълго ще бъде обсъждан - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички