Къде да гледаме двубоя Манчестър Сити-Арсенал?


Къде да гледаме двубоя Манчестър Сити-Арсенал?
Снимка: Getty Images/Gulliver

1122 0

Манчестър Сити приема Арсенал в дербито на 25-ия кръг на Висшата лига. "Гражданите" ще търсят задължителен успех след изненадващото поражение от Нюкасъл и пропуска да се доближат до лидера Ливърпул.

Срещата обаче е много важна и за "артилеристите". Отборът на Арсенал остава извън Топ4 засега, с 47 точки, на 3 зад Челси, който е с мач повече след вчерашния успех с 5:0 над Хъдърсфийлд. Отборът на Унай Емери не се представя никак добре в гостуванията си, като в последните 5 имат 3 загуби и 2 равенства. 

Освен това лондончани имат и доста кадрови проблеми. Аут за този мач са Сократис, Белерин, Холдинг и Уелбек, които са контузени. Все пак хубавото е, че новото попълнение Денис Суарес ще може да дебютира с фланелката на столичани днес. В същото време Венсан Компани няма да бъде на разположение за Манчестър Сити, но вратарят Едерсон се очаква да бъде готов след лека травма в коляното при поражението от Нюкасъл. Двубоят започва в 18:30 часа и ще може да го гледате пряко в ефира на Diema Sport 2. За тези от вас, които нямат тази възможност Sportlive.bg ще следи НА ЖИВО двубоя.

А какви са големите проблеми пред Пеп Гуардиола - вижте в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички