Къде да гледаме дербито Ливърпул - Манчестър Юнайтед във Висшата лига?


Къде да гледаме дербито Ливърпул - Манчестър Юнайтед във Висшата лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

2170 0

Днес ще се изиграе голямото дерби на Англия - Ливърпул посреща Манчестър Юнайтед в двубой от 19-ия кръг на Висшата лига, а срещата е от 18:30 часа.

Двата отбора заемат първите две места в класирането, като "червените дяволи" са лидери с 3 точки преднина. Юнайтед излиза на първото място от този етап в шампионата за първи път от сезон 2012/13, а от тогава е изминало наистина много време. Ако се гледа който и да е етап от сезона, Манчестър Юнайтед стана лидер в класирането във Висшата лига за последно през август 2018 година.

Юнайтед се намира в превъзходна форма и последният път, когато тимът загуби двубой от първенството бе преди цели 11 кръга - загуба от Арсенал с 0:1. Ливъпрул пък не показва добрата форма от миналата година и ще трябва да се постарае доста, ако иска да победи отбора на Солскяер.

"Спечелването на футболен мач, победата срещу Юнайтед е достатъчна само по себе си. Не е необходимо да има допълнителен заряд. Играем у дома срещу Юнайтед и искаме да спечелим. Те са в позицията, в която са, заслужили са си точките, ние също – сезонът е дълъг, не става въпрос за това, че ако ги победим, ще излезем пред тях в класирането", заяви Клоп преди двубоя.

Наби Кейта, Върджил ван Дейк и Джо Гомес,  Константинос Цимикас и нападателят Диого Жота ще отсъстват за мърсисайдци. В Юнайтед нямат такива сериозно кадрови проблеми. Срещата ще може да гледате пряко по Diema Sport 2, както и да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички