Къде да гледаме дербито Ливърпул - Манчестър Юнайтед?


Къде да гледаме дербито Ливърпул - Манчестър Юнайтед?
Снимка: Guliver/GettyImages

3270 0

Настъпи моментът за най-дългоочаквания английски сблъсък. Най-титулуваните английски тимове Ливърпул и Манчестър Юнайтед ще се изправят един срещу друг днес, а арена на сблъсъка ще бъде легендарният "Анфийлд".

Мегадербито на Висшата лига е днес от 18 часа българско време и може да го следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и да го наблюдавате пряко по Diema Sport 2.

Мърсисайдци са на втора позиция във временното класиране след Манчестър Сити, но и с мач по-малко от шампионите. При успех днес възпитаниците на Юрген Клоп ще се завърнат на върха в подреждането.

Жозе Моуриньо и компания пък разочароват с представянето си и са едва шести – на цели осем точки от четвъртото място и Челси. Двамата мениджъри имат сериозни проблеми с контузени футболисти, като и на двамта ще се наложи да правят промени в отбраните си.  Домакините имат проблеми с контузени и аут за мача са Александър-Арнолд, Гомес, Матип и Окслейд-Чембърлейн, които страдат от различни травми. Гостуващият тим от своя страна ще бъде без Алексис и Линдельоф, които също са контузени и ще пропуснат срещата.

Освен това Жозе Моуриньо е набедил трима срещу Валенсия, слага ги на пейката за Ливърпул - ето кои.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички