Къде да гледаме дербито Челси-Тотнъм?


Къде да гледаме дербито Челси-Тотнъм?
Снимка: Getty Images/Guliver

2417 0

Тази вечер ни очаква горещо лондонско дерби между Челси и Тотнъм. Двата отбора излизат в реванш на "Стамфорд Бридж" в турнира Купата на Лигата, а началният час е 21:45. Първата среща завърши при резултат 1:0 за "шпорите", така че и двата тима имат шансове за продължаване.

Големи проблеми обаче има Маурисио Почетино, който няма да може да разчита на ключови играчи. Хари Кейн, Деле Али и Хюн-Мин Сон няма да бъдат на линия за тима. Първите двама са с контузии и ще отсъстват до март, а Сон участва в Азиатската купа.

Челси пък ще търси поне малък реванш заради загубата от Арсенал в първенството. Късно снощи "сините" се похвалиха с привличането на Гонсало Игуаин, но той няма да вземе участие в срещата тази вечер. Дербито ще може да наблюдавате пряко в ефира на Diema Sport, а за тези от вас, които нямат възможност да гледат Sportlive.bg ще следи НА ЖИВО срещата.

По-рано пък се появи леко напрежение между мениджъра Маурицио Сари и голямата звезда на тима Еден Азар - ето какво сподели италианеца.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички