Къде да гледаме Арсенал - Ливърпул от английската Висша лига?


Къде да гледаме Арсенал - Ливърпул от английската Висша лига?
Снимка: Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images

1696 0

Арсенал посреща Ливърпул в дербито на 30-тия кръг на английската Висша лига. И двата тима преживяват тежък сезон, като всяка точка може да е изключително значение за класиране за европейските клубни турнири през следващата кампания.

"Топчиите" са на 9-то място с актив от 42 точки и трябваше да спасяват двубоя с Уест Хем, от който взеха точка след изоставане с 0:3. Статистиката обаче е на страната на лондончани, които имат само 1 загуба у дома срещу Ливърпул от 2011 г. насам.

Арсенал е побеждавал и в петте случая, в които е вкарвал първи гол на "Емирейтс" през този сезон. Микел Артета може да разчита на всичко най-добро като само Давид Луиз е с травма в коляното, а Сака и Смит Роув са под въпрос.

Ливърпул е седми в класирането, като има 46 точки. Възпитаниците на Юрген Клоп загубиха 6 от последните си 8 мача във Висшата лига, а последните три загубени срещи не отбелязаха гол. Мърсисайдци обаче имат цели 18 гола през вторите полувремена на мачовете, като водят в лигата по този показател. За Ливърпул отсъстващи са трайно контузените Джо Гомес, Джордан Хендерсън, Жоел Матип и Върджил ван Дайк.

Двубоят е с начален час 22 ч. и ще бъде предаван пряко по Diema Sport 2. Може да следите срещата НА ЖИВО в sportlive.bg.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички