Култов Ибрахимович: Продължавам да блестя по всякакъв начин


Култов Ибрахимович: Продължавам да блестя по всякакъв начин
Снимка: Guliver/Getty Images

1070 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович коментира днешната новина, че остава на "Олд Трафорд" до лятото на 2018 г.

Както е известно, по-рано днес беше съобщено официално, че Манчестър Юнайтед ще се възползва от опцията да удължи договора му с още 12 месеца.

"Не сме дискутирали това, защото има контракт, в който си пише "1+1 години". Чувствам се добре и явно в Манчестър Юнайтед го усещат."

На журналистически въпрос "Защо вече не блести по начина, по който го правеше в предишните си клубове", той отговори в познатия си самоуверен стил.

"Аз блестя по 24 часа в денонощието, зависи как точно искаш да блестя", обърна се 35-годишният Ибра към предизвикалия го журналист.

"От 20 години играя футбол и да, остарявам. Но с напредването на годините усещам, че ставам дори по-добър. Блестя по един или друг начин. Ако искаш да блестя повече специално за теб, ще го направя", не остана длъжен шведският нападател.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички