Крупен спонсор към Юнайтед: Не ни харесва играта и тези загуби!


Крупен спонсор към Юнайтед: Не ни харесва играта и тези загуби!

889 0

Сериозни проблеми ще си имат в Манчестър Юнайтед заради слабите резултати на отбора. Те ядосват не само феновете и шефовете на "червените дяволи", ами и спонсорите на клуба.

В Англия пишат, че изпълнителният директор на спортния концерн "Адидас" Херберт Хайнер е заявил, че стилът на игра на тима не устройва компанията, която спонсорира клуба.

Манчестър Юнайтед сключи с немската фирма рекордна сделка за 10 години. "Адидас" ежегодно изплаща на "червените дяволи" 75 милиона паунда.

Въпреки това, Хайнер заяви, че настоящата игра на отбора на Луис ван Гаал не радва концерна.

"Ние продаваме повече фланелки от очакваното, а чуждестранното участие е 60%. Удовлетворени сме, но сегашния стил на игра на Манчестър Юнайтед и неговите загуби не са това, което искаме да виждаме", заяви шефът, цитиран от "BBC".

Припомняме, че скоро английският тим отпадна от Шампионска лига, а в първенството заема едва пето място. Отборът бе в серия от 8 мача без победа, преди да удари Суонзи във Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички