Край на престоя в "Контузия ФК"! Ас на Сити се завръща след 6 месеца отсъствие


Край на престоя в "Контузия ФК"! Ас на Сити се завръща след 6 месеца отсъствие
Снимка: Guliver/GettyImages

1686 0

След 6 месеца извън футболните терени вторият най-скъп защитник на планетата - Бенжемен Менди, се завръща на терена. Бившият ас на Монако получи много тежка контузия, след като скъса връзки в края на септември в мач срещу Кристъл Палас.

В негово отсъствие с отлични изяви за Манчестър Сити се отчете "ненужния" Фабиан Делф, който редовно игра на позицията ляв бек, въпреки че никога до преди това не беше играл в защитата на своите отбори. Менди обаче вече е на 100% възстановен и е започнал подготовка със своите съотборници.

"Отдаването му под наем на футболен клуб Контузия приключи и отново мога да играя за Манчестр Сити! Толкова съм щастлив. Благодаря на целия екип и играчите, които ми помогнаха да премина през това дълго време, както и на всички феновете! Завръщам се", сподели щастливият Менди в профила си в социалната мрежа "Twitter".

През сезон 2016/17 френският национал беше един от най-добрите играчи на Монако и бе с ключова роля за историческия сезон на "монегаските". Лично Хосеп Гуардиола настоя за неговия трансфер, като за френския национал бяха платени 57.6 милиона евро. "Гражданите" се изправят срещу Тотнъм в събота вечер, като е възможно той да попадне в групата за мача. Едва ли обаче ще запише минути срещу "шпорите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички