Край на ерата "Кевин де Бройне в Манчестър Сити"? Хосеп Гуардиола коментира слуховете


Край на ерата "Кевин де Бройне в Манчестър Сити"? Хосеп Гуардиола коментира слуховете
Снимка: Getty Images

1780 0

Старши треньорът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, коментира накратко слуховете, че Кевин де Бройне може да напусне "гражданите" и да отиде да играе в САЩ или в Саудитска Арабия.

*32-годишният белгиец има договор с "небесносините" до лятото на 2025-а година и все още не е започнал преговори за ново споразумение!

"Бих искал да остане, но..."

"Въпросът е към него. Аз лично бих искал той да остане, но не знам", отговори Пеп на пресконференция, цитиран от "Goal".

Кевин де Бройне

"Чух някои твърдения, но не знам дали действително има оферта, не знам дали от Саудитска Арабия го желаят. Бих искал той да завърши кариерата си в Манчестър, но всеки решава сам за себе си", допълни мениджърът.

*Де Бройне е на "Етихад" от лятото на 2015-а година, когато за правата му бяха платени 76 милиона евро (според "Transfermarkt") на германския Волфсбург. До момента той се е отчел с 98 гола и 161 асистенции в общо 367 мача във всички турнири, печелейки всички възможни трофеи със Сити.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Суперкомпютър изчисли шансовете на Ливърпул и Манчестър Сити, почти отписа Арсенал за титлата в Англия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички