Коутиньо проговори за Барселона: Всички знаят, че се интересувах


Коутиньо проговори за Барселона: Всички знаят, че се интересувах
Снимка: Guliver/GettyImages

1812 0

Филипе Коутиньо най-накрая проговори за летния трансферен прозорец, по време на който той можеше да премине в Барселона. Както е известно, бразилският плеймейкър имаше силно желание да премине на "Камп Ноу", но в крайна сметка Ливърпул дори не разгледа офертата на "блауграна".

"Това, което стана, е, че имаше оферта за работа към мен. И понякога, в такъв момент, започваш да се вълнуваш. Понякога не се, но в моя случай всички знаят, че се интересувах. Моето семейство също", каза Коутиньо пред ESPN в Бразилия.

"Но, както винаги съм казвал, страхотно е да получиш оферта от такъв отбор. Но също така за мен е чест, да съм тук. Ливърпул е велик клуб в световен мащаб. Тук съм и ще дам всичко от себе си - както винаги. Работя здраво и мислите ми са насочени към целите на Ливърпул и да направя силен сезон", допълни бразилският халф.

Бразилският ас на мърсисайдци направи всичко по силите си, за да форсира трансфер на "Камп Ноу", но това така и не беше осъществено, а той вече започна своята реинтеграция в отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички