Коул Палмър НЕ успя да измъкне Челси от резил, а Тотнъм се спаси в края у дома (ВИДЕО)


Коул Палмър НЕ успя да измъкне Челси от резил, а Тотнъм се спаси в края у дома (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

417 0

Феновете на Висшата лига станаха свидетели на две много интересни срещи в Лондон, част от 30-ия кръг на елита в Англия. Челси не успя да победи Бърнли с човек повече на "Стамфорд Бридж" (2:2). А Тотнъм съумя да се измъкне в края срещу другия новак Лутън (2:1).

Челси - Бърнли

"Сините" от Лондон успяха да поведат на "Стамфорд Бридж" в 44-ата минута, след като Коул Палмър изпълни много хладнокръвно дузпа тип "паненка", след като Лоренц Сесеньон бе изгонен с директен червен картон.

В началото на втората част Джош Кълън успя да изравни (47'). Последва "опълченски" футбол от Бърнли, но защитната крепост на гостите "рухна", когато Коул Палмър вкара втория си гол в 78'. Все пак, Бърнли не се предаде и съумя отново да изравни 81' чрез Дара О'Шей.

Тотнъм - Лутън

На Тотнъм не му беше никак лесно срещу новака Лутън у дома, но успя да измъкне трите точки. Тахит Чонг даде преднина на гостите в третата минута, но след това се срина, след като Иса Каборе си отбеляза автогол (51'), а Хюн Мин Сон донесе трите точки с победния гол в 86'.

Челси продължава да е на 11-ата позиция с актив от 40 точки, а Бърнли е 19-и с 18 пункта. Тотнъм пък се намести в топ 4 с 56 на своята сметка, докато Лутън продължава да се бори за оцеляването си с 22 след 30 мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички