Коща защити Моуриньо: Трябва да обвиняваме само себе си


Коща защити Моуриньо: Трябва да обвиняваме само себе си
Снимка: Getty Images/Guliver

1354 0

Футболистът на Челси Диего Коща защити наставника на тима Жозе Моуриньо. Коща заяви, че единствено играчите са виновни за слабото представяне на тима от началото на сезона.

"Щастлив съм, че имаме такъв мениджър. Попитайте един милион играчи кой искат са свой треньор и ще получите списък от трима специалисти - Моуриньо, Пеп Гуардиола и Чоло Симеоне. Не говоря само от мое име, а от името на цялата група от футболисти. Говорил съм с всички и те чувстват абсолютно същото", заяви Коща.

"Можеш да бъдеш егоистичен и да обвиниш мениджъра, но аз няма да го направя. Аз съм отговорен, каквито са и останалите момчета. Трябва да обвиняваме само себе си. Знаехме, че не сме готови на 100%, когато се събрахме за началото. Върнахме се много самоуверени и мислехме, че всичко ще е както през миналия сезон. Когато осъзнахме къде се намираме, вече бяхме в лоша ситуация.", сподели още футболистът.

Той разкри, че не е в бил в най-добра форма от началото на сезона, но постепенно се опитва да подобри играта си. "Честно казано, преди пет-шест седмици не бях във върхова форма, особено във физическо отношение. В края на миналия сезон бях контузен, а след това отидох на почивка. Може би зарязах диетата и когато се върнах, не бях в това състояние, което се очакваше. Бях с наднормено тегло и това оказа влияние на играта ми."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички