Кошмарът за Джерард продължава - ето как напусна "Вила Парк" след поредната загуба (ВИДЕО)


Кошмарът за Джерард продължава - ето как напусна "Вила Парк" след поредната загуба (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3509 0

Отборът на Астън Вила претърпя нова загуба във Висшата лига, след като отстъпи на Уест Хям с минималното 0:1 като домакин в мач от четвъртия кръг. Поражението е пореден удар по наставника на бирмингамци Стивън Джерард, който се приближава до изхода на "Вила Парк".

Единственото попадение в срещата отбеляза Пабло Форналс в 74-ата минута, възползвайки се от асистенция на Деклан Райс. Иначе Вила имаше предимство и в притежанието на топката, и в шансовете за гол в мача, но това не им помогна да избегне поражението.

След края на мача обективите на камерите очаквано се насочиха към Стивън Джерард, който обаче напусна "Вила Парк" с високо вдигната глава. Прекосявайки терена, Стиви Джи насочи поглед към феновете на Вила по трибуните и задържа погледа си там, докато напускаше.

Астън Вила спечели едва три от последните си 15 мача и все повече се коментира бъдещето на Джерард начело на отбора. Това е едва втори отбор в треньорската кариера на легендата на Ливърпул, който преди това водеше отбора на Глазгоу Рейнджърс.

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички