Конте: Всеки ден преговаряме с ръководството за нови играчи


Конте: Всеки ден преговаряме с ръководството за нови играчи
Снимка: Getty Images/Guliver

1376 0

Мениджърът на Челси Антонио Конте призна, че всеки ден разговаря с клубното ръководство относно евентуалното привличане на нови попълнения. Шампионите на Англия продължават да са активни на летния трансферен пазар, като вече си осигуриха услугите на нападателя Алваро Мората (Реал Мадрид), бранителя Антонио Рюдигер (Рома) и полузащитника Тиемуе Бакайоко.

Според информации на британските медии следващите трансферни цели на италианския специалист са крилото на Арсенал Алекс-Окслейд Чембърлейн, както и халфа на Евертън Рос Баркли.

„Всеки ден разговарям с ръководството относно възможностите да подсилим нашия тим. От клуба знаят много добре каква е моята идея и на кои позиции имаме нужда да привлечем нови футболисти. Ако успеем да го направим – ок, ако не, продължаваме да търсим“, заяви Конте на пресконференция в Сингапур, където Челси се подготвя преди старта на новия сезон.

Първият официален мач на „сините“ е на 6 август, когато е финалът за Къмюнити Шилд срещу Арсенал на Уембли. „Много е важно да вкарам във форма моите футболисти колкото се може по-скоро. Това бе и причината срещу Интер да заложим на най-доброто, с което разполагаме“, допълни още мениджърът на лондончани.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички