Конте похвали играчите си: Отличен мач и заслужена победа


Конте похвали играчите си:  Отличен мач и заслужена победа

957 0

Мениджърът на Челси Антонио Конте е доволен от представянето на отбора в първия официален мач под негово ръководство. "Сините" надвиха Уест Хям на "Стамфорд Бридж" с 2:1 с победен гол минута преди края на редовното време.

Еден Азар даде преднина на Челси в 47-ата минута от дузпа, Джеймс Колинс изравни в 77-ата, а в 89-ата Диего Коста донесе победата с прецизен изстрел извън наказателното поле.

"Мисля, че отборът проведе отличен мач, игра много интензивно и с желание. Важно е да намерим правилния дух. Знаем, че можем да прогресираме.

Трябва да подобрим много в нашата игра, но днес просто се радвам за играчите си. Победата ни е заслужена, сега трябва да се подготвим за следващия мач", каза Конте.

Капитанът на Челси Джон Тери добави: "За нас беше много важно да започнем успешно сезона. Миналият шампионат не бе добър за нас, но победа в лондонско дерби - това е отлично начало на първенството.

Азар е един от най-добрите играчи в света, но миналият сезон разчитахме прекалено много на него. Той не може да върши всичко сам".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички