Конте коментира продажбата на Сеск Фабрегас


Конте коментира продажбата на Сеск Фабрегас
Снимка: Guliver/GettyImages

1598 0

Мениджърът на Челси Антонио Конте няма никакво намерение да се разделя със Сеск Фабрегас и показа видимо недоволство от поредните въпроси, свързани с бъдещето на испанския полузащитник на "Стамфорд Бридж".

Бившият ас на Арсенал и Барселона е използван като резерва от новия наставник на "сините", след като се ползваше с пълното доверие на Жозе Моуриньо и Гуус Хидинк преди това. Тази роля никак не се харесва на испанеца, но Конте подсказа, че той ще получи своите шансове.

КРАКЪТ НА ТЕРИ НЕ ИЗГЛЕЖДА НИКАК ДОБРЕ (СНИМКА)

"Не, не обмисляме продажба на Сеск Фабрегас. Той е наш играч и ние сме доволни от този факт. Фабрегас влиза в моите планове, защото е фантастичен футболист, тренира добре и влиза във все по-добра форма", лаконичен беше Конте по темата.

Въпреки това не се очаква Сеск да е сред титулярите на Конте по време на двубоя срещу Ливърпул в петък вечер. Халфът се включи отлично по време на равенството 2:2 срещу Суонзи, но въпреки това италианският специалист предпочита класическа двойка дефанзвини полузащитници. Матич и Канте се очаква да са двамата титуляри на тази позиция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички