Коя е Жулиет Пасторе? Новата красавица, която ще обира погледите във Висшата лига (СНИМКИ)


Коя е Жулиет Пасторе? Новата красавица, която ще обира погледите във Висшата лига (СНИМКИ)
Снимка: instagram.com/juliette_pastore

6478 0

Считаният за един от най-добрите и перспективни полузащитници в Европа - Сандро Тонали, изненада всички с решението да напусне Милан, за да се присъедини към редиците на Нюкасъл. Халфът предизвика негодувание и феновете на "росонерите", но и радост сред тези на "свраките" и английския футбол.

Освен безспорните си великолепни качества, 23-годишният италианец води със себе си на Острова и своята очарователна приятелка Жулиет Пасторе. Тя ще го подкрепи в новото приключение и се очаква често да краси "Сейнт Джеймсис Парк".

Коя е Жулиет Пасторе?

Футболните половинки често обират погледите в Англия. Те стават обект на редица коментари, добиват сериозна популярност, а и са истинска наслада за очите на запалянковците. По-назад едва ли ще остане Пасторе, която освен изключително красива, е и целеустремена.

Половинката на Тонали е родена през пролетта на 2000-ата година в Италия. Тя се занимава с мода и дори притежава компания, носеща името "Juliette.24 Club", която се занимава с преработка на дрехи втора употреба.

Жулиет се радва на сериозна популярност и в социалните мрежи. Нейният "Инстаграм" профил бива следен от над 130 000 души. Него тя използва често за реклами на партньори, а на няколко пъти попада и на корицата на авторитетни модни списания.

Романс

Сандро Тонали и Жулиет Пасторе се запознават през 2019-а година. Освен част от топ клубовете, тогава, с екипа на Бреша, полузащитникът привлича вниманието и на прелестната си любима, с която е заедно и до ден днешен.

Освен всичко това, халфът поставя и рекорд с преминаването си от Милан в Нюкасъл.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички