Кой мениджър на Юнайтед е с най-слаби показатели в мачове на "Олд Трафорд"


Кой мениджър на Юнайтед е с най-слаби показатели в мачове на "Олд Трафорд"
Снимка: Gulliver/GettyImages

1230 0

Отборът на Манчестър Юнайтед продължава битката си за участие в Шампионска лига през следващия сезон. 

Вчера играчите на Жозе Моуриньо стигнаха до 1:1 с Евертън след дузпа в добавеното време и по този начин се спасиха от унизително поражение на "Олд Трафорд".

Унизително би било обаче, ако мениджър на тима бе легендарния сър Алекс Фъргюсън. След като шотландецът напусна "червените дяволи" те вече не са онзи страховит тим, който бяха под негово ръководство и за това говорят самите факти.

Дейвид Мойс и Луис ван Гаал бяха смятани от феновете за истински провал начело на тима, а с идването на Жозе Моуриньо запалянковците бяха сигурни, че добрите дни за тима ще се върнат.

След като наскоро се появи статистика, която показва, че след изиграни 28 мача във Висшата лига Специалния и Ван Гаал имат еднакви показатели, след вчерашното 1:1 на "Олд Трафорд" се появи и информация за %-ът спечелени мачове като домакин от Юнайтед под ръководството на Фъргюсън, Мойс, Ван Гаал и Моу.

Едва ли е изненада за някой, ако кажем, че с най-добри показатели е легендарния шотландец - 75%. Следват Ван Гаал с 68, Мойс с 44 и чак тогава Специалния с едва 38%.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички