Клоп взе решение, което вбеси много от феновете на Ливърпул


Клоп взе решение, което вбеси много от феновете на Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

4521 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е взел окончателно решение да не взима нов десен бек. Немският специалист искаше да привлече Хектор от Кьолн, но сумата от 30 милиона паунда се струва твърде висока на мърсисайдци.

Клоп няма друга цел за левия бек и това го оставя с единствената опция в отбора - Алберто Морено. Испанският защитник изигра слаб минал сезон, а този започна с нелепа дузпа и грешка при гола на Уолкът.

СНИМКА: Най-слабите трансфери в историята на Ливърпул

Вместо да пазарува до края на август обаче, Клоп ще заложи на Джеймс Милнър на този пост. Английският национал обяви, че не иска да играе там, но поставя отбора на първо място.

"Имахме разговор по темата и му казах, че това не е любимата ми позиция и не е от тези, на които харесвам да играя, но той е мениджърът и ако иска да играя там – ще играя”, коментира Милнър.

Предложиха колосална сума за издънка на Ливърпул

"Не харесвам да играя там, но ще дам най-доброто от себе си и ако трябва да играя там ще го направя. Отборът на е на първо място. Винаги е бил и винаги ще бъде. През кариерата си съм играл на различни позиции. Може би е добре за всеки мениджър да ме има в състава си, защото мога да играя на няколко различни позици", каза той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички