Клоп след лошите за Ориги новини: Не го отписвайте!


Клоп след лошите за Ориги новини: Не го отписвайте!

1083 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп подчерта, че не е редно Дивок Ориги да бъде отписван от мачовете на тима до края на годината. Белгийският национал има увреждане на връзки в глезена и, според медицински лица, ще отсъства между 4 и 6 седмици, което го вади от състава до края на сезона.

Въпреки това немският специалист е категоричен, че времето, необходимо за възстановяване от контузия, е различно при всеки футболист. Той даде за пример дори себе си и негова контузия от времето, когато е бил футболист.

"Контузията е сериозна. Какво мога да кажа? Ще направим всичко възможно, за да бъдем сигурни, че сезонът за него не е приключил, без да поемаме никакви рискове. Ще работим с него и ще видим какво ще се случи", коментира Клоп преди сблъсъка срещу Нюкасъл.

"Достатъчно дълго съм в този бизнес, за да знам, че всички сме различни, всичко е индивидуално. Преди много време имах проблем с предните кръстни връзки и се върнах в игра след четири месеца. Никой не можеше да повярва. Защо да обявяваме, че сезонът за него е приключил, когато имаме малка надежда, че той може да играе в няколко мача? Ще видим", допълни мениджърът на Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички