Клоп: Ще пусна Коутиньо срещу Манчестър Сити, но при едно условие


Клоп: Ще пусна Коутиньо срещу Манчестър Сити, но при едно условие

1387 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остава оптимистично настроен по отношение на възстановяването на звездата на мърсисайдци Фелипе Коутиньо.

Германският наставник обаче беше категоричен, че в никакъв случай няма да прибързва с пускането в игра на бразилеца ако той не е напълно готов да се завърне на терена.

"Все още не знам кога Фелипе ще се върне на терена. Никога обаче не избързвам да пускам играчите отново в игра, особено когато става на въпрос за такива травми.

Не мога да форсирам и да рискувам с него. Чувствам се като пациент честно казано, защото винаги трябва да чакам някой", заяви шеговито Клоп, цитиран от "Goal.com."

"Дали има шанс да се завърне срещу Манчестър Сити? Това би било страхотно! Ако е напълно готов да играе за този мач, то тогава ще го пусна на терена. В момента състоянието му се подобрява много бързи темпове".

Звездата на Ливърпул е извън игра от 26-и ноември, когато получи неприятна контузия по време на мача срещу Съндърланд, което определено се отразява на представянето на мърсисайдци.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички