Клоп разкри единствената причина, която би го отказала от треньорството


Клоп разкри единствената причина, която би го отказала от треньорството
Снимка: Gulliver/GettyImages

1062 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе видимо разстроен от равенството 1:1 с Челси през уикенда. "Чевените" допуснаха изравнителен гол в залкючителните минути на срещата, а точно преди това реферът на срещата Майкъл Оливър не позволи на домакините да направят смяна.

"Исках да заиграем с петима в защита, но реферът не ни позволи. След мача той ми каза, че сме се били забавили "твърде много", което не знам как е възможно", заяви Клоп след края на мача.

Въпрос от журналистите обаче разгневи още повече германеца. Той бе попитан дали тимът му не е трбвало да прибегне до други мерки, за да спечели ценни секунди.

"Моят отбор никога няма да използва такива номера. "Да поседим малко на тревата" не е опция за нас. В деня, в който някой от моя отбор започне да мисли така, аз напускам, приключвам. Когато моите футболисти започнат да мисля по този начин, да не бъдат спортсмени, аз ще приключи с футбола.

Прегледайте записи на нашите мачове и ще видите, че никога не сме правили такова нещо. От началото на сезона имаме един червен картон и той бе заради липса на късмет", допълни още Клопо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички