Клоп поиска заместник на Вайналдум, Ливърпул отвърнал: Няма пари


Клоп поиска заместник на Вайналдум, Ливърпул отвърнал: Няма пари
Снимка: Getty Images

3371 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е поискал от ръководството да привлече полузащитника на Борусия Мьонхенгладбах Флориан Нойхаус, но в момента клубът няма достатъчно средства, за да удовлетвори желанията на своя наставник, съобщава Sport1.

По-рано това лято Ливърпул се раздели с Жоржиньо Вайналдум, което се случи без желанието на Клоп. В негово лице германецът загуби солиден базов играч. Мениджърът на мърсисайдци много искаше да задържи нидерландеца, но ръководството отказа да прави отстъпки на Вайналдум, който е искал прекалено висока заплата.

Според изданието Клоп е поискал да попълни отворилата се кадрова 'дупка" с помощта на 24-годишния Нойхаус, но и тук желанията му се разминават с възможностите на клуба. Борусия иска 34 милиона паунда за халфа. Ливърпул вече похарчи 36 за Ибрахима Конате и за да вземе Нойхаус, клубът ще трябва да продаде няколко "второстепенни" играчи като Натаниъл Филипс, Дивок Ориги и Джердан Шакири. "Bild" пък по-рано писа, че Нойхаус е уреден от друг голям европейски клуб (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички