Клоп: Опитахме всичко, но Филипе иска в Барселона от юли


Клоп: Опитахме всичко, но Филипе иска в Барселона от юли
Снимка: Gulliver/GettyImages

949 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкри, че клубът е опитал по всякакъв начин да задържи звездата си Филипе Коутиньо, но желанието на играча да премине в Барселона е надделяло.

"Отборът и клубът се готвят с голяма неохота да се сбогуват с Филипе Коутиньо - добър приятел, прекрасен човек и фантастичен играч. За никого не е тайна, че Коутиньо искаше този трансфер още от юли миналата година, когато Барселона за първи път съобщи за интереса си към него.

Филипе упорито искаше да предприеме тази стъпка, но ние успяхме да го задържим за още шест месеца, надявайки се да го убедим да остане. Мога да уверя феновете на Ливърпул, че направихме всичко, за да убедим Коутиньо, че Ливърпул е не по-малко привлекателен от Барселона. Но той е на 100% уверен, че бъдещето му е там. Това е негова мечта и ние не можем да променим решението му.

Ясно е, че феновете ще бъдат разстроени, но, колкото и да е трудно да се приеме, това е част от живота и част от футбола. Играчите идват и си отиват, но клубът има силата да продължи напредъка си на терена. Не може да се продаде сърцето и душата на Ливърпул, въпреки че съм сигурен, че мнозина биха искали да ги получат", каза Клоп, цитиран от сайта на клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички