Клоп обясни защо английските грандове се провалят в Европа


Клоп обясни защо английските грандове се провалят в Европа

1572 0

Юрген Клоп стана поредният чуждестранен мениджър в английската Висша лига, който обясни на местните медии, че натоварената програма на първенството и липсата на зимна пауза е основната причина за провалите в Шампионска лига и Лига Европа.

"Разликата между Ливърпул и Барселона е, че в Англия е далеч по-натоварено, а и няма нито една лесна среща. В половината мачове от Примера дивисион Барса може да излезе и да бие с Б отбора си, а Меси ще вкара пет гола, дори да е тичал 4 км.

В Англия нито можеш да си позволиш капка разконцентриране, нито имаш пауза по Коледа. Очакват ни мачове на 24 и 26 декември. Не съм дошъл да ви говоря как в Германия не правим така, дошъл съм да изпитам различна култура и няма проблем да оставя семейството си на заден план на Коледа.

После обаче ни очакват мачове на 28 и 31 декември и на 2 януари, което ме кара да си мисля, че ни трябват три състава", заяви Клоп пред "Дейли Мейл".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички