Клоп: Ние сме на 6 точки зад Челси, представяте ли си как ги дразни това?


Клоп: Ние сме на  6 точки зад Челси, представяте ли си как ги дразни това?
Снимка: Getty Images/Guliver

4300 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели след победата над Манчестър Сити с 1:0 в дербито на Нова година, че отборът му е дразнител за Челси във временното класиране.

„Челси спечели 13 мача подред. Не е зле. Техният отбор спечели 13 мача подред и в същото време води на най-близкия си преследвач със само 6 точки. Представяте ли си как това ги дразни?”

„Но както и да е, ние не можем да гледаме от страната на Челси. Те са невероятно силен отбор и направиха впечатляваща серия от мачове. Ние трябва да печелим своите мачове и след това ще видим къде се намираме. На първо място сега съм много щастлив от победата над Манчестър Сити. Ние заслужено спечелихме трите точки”, заяви наставникът на мърсисайдци, цитиран от британските медии.

„Беше трудно, ние не успяхме да създадем много положения. Защитавахме се много добре и вкарахме класен гол. Вероятно нашите положения бяха по-добри.”

„През второто полувреме ние губехме топката много – това е голям проблем за нас, макар че не знам дали те имаха реални възможности за гол.”

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички