Клоп коментира състоянието на Стъридж и дали ще играе срещу Сити


Клоп коментира състоянието на Стъридж и дали ще играе срещу Сити
Снимка: Getty Images / Guliver

1176 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се готви за второто си голямо дерби във Висшата лига, като през уикенда воденият от него тим се изправя срещу фаворита за титлата Манчестър Сити.

Основната тема в медиите е състоянието на Даниел Стъридж, който може да се окаже печелившият коз на немския специалист по време на гостуването на "Етихад". Той не отговори дали английският национал ще е титуляр в срещата, но все пак обнадежди феновете, че нападателят е излекуван от своята контузия.

"Стъридж е здрав до толкова, до колкото се очакваше след паузата за мачове на националните отбори. Но не е на 100% готов", лаконичен беше Клоп днес пред медиите.

По всяка вероятност Стъридж ще попадне в групата за мача и може да влезе игра в заключителните минути на срещата.

Истинската дилема пред Клоп е дали да заложи на Бентеке от самото начало, или да използва стратегията от двубоя срещу Челси. Тогава той излезе без типичен централен нападател, а Коутиньо, Фирмино и Лалана постоянно сменяха своите позиции с идеята да се възползват от тромавата защита на шампионите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички