Клоп четка Мориньо преди дербито


Клоп четка Мориньо преди дербито

1358 0

Уважавам Челси, уважавам и Жозе Моуриньо. Той е емоционален, какъвто съм и аз. Ако не сте журналист или съдия, можете да видите колко добър човек е той, обяви треньорът на Ливърпул Юрген Клоп преди утрешното дерби от английската Висша лига.

Мачът е от 14:45 часа на "Стамфорд Бридж".

„Трябва да уважаваме Челси и да се стараем да играем добре. Исторически погледнато, това е голям мач, но аз не съм нов във футбола и съм бил част от много такива“, сподели Клоп, който утре се изправя за първи път срещу Жозе Моуриньо, откакто започна работа в Англия.

"Дали Челси са забравили как се играе футбол? Не. Знаете какво направиха миналия сезон. Много са опасни на статични положения с Кейхил и Тери, така че няма да бъде лесно. Със сигурност са мотивирани, но ситуацията е същата и при нас", добави той.

Клоп защити и медицинския щаб на "мърсисайдци": "Няма смисъл да ги обвиняваме за контузиите. Те са резултат от лоши удари и други ситуации, които се получават по време на мач. Във футбола е нормално търпението да се изчерпва бързо, но ние трябва да чакаме, защото възстановяването и рехабилитацията винаги отнемат време", заяви немският специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички