Каземиро: Всичко, което показах в Реал, искам да го покажа в Юнайтед


Каземиро: Всичко, което показах в Реал, искам да го покажа в Юнайтед
Снимка: Getty Images

2371 0

Най-новото попълнение на Манчестър Юнайтед - Каземиро, сподели целите си с английския гранд. Бразилецът обясни защо се е решил да напусне Реал Мадрид заради "червените дяволи" след началото на сезона в Англия и Испания.

"Промяната е ново предизвикателство за мен. Говорих със съпругата си преди три дни и тя ми каза, че изглеждам като 18-годишен. Толкова съм развълнуван да участвам в нов проект. Вече предвкусвам представянето си във Висшата лига.

Ако имах възможност, щях да играя още срещу Ливърпул. Наистина съм развълнуван, това е клуб със страхотна история. Ще работя, за да впиша името си тук, защото все още не съм спечелил нищо", каза халфът, цитиран от сайта на клуба.

"Всичко, което показах в Реал Мадрид, искам да покажа и в Манчестър Юнайтед. Искам да покажа своя борбен характер, трудолюбие, професионално отношение към работата. Искам да работя усилено всеки ден, за да потвърдя сериозността на намеренията си. 

Искам да спечеля Висшата лига. Сега имам един от най-добрите периоди в кариерата си. Чувствам се страхотно, в страхотна форма. Чувствам, че сега беше перфектният момент да взема това решение", допълни Каземиро. А ето кой друг европейски гранд го е искал това лято. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички