Карагър: При Роджърс Ливърпул заприлича на Тотнъм


Карагър: При Роджърс Ливърпул заприлича на Тотнъм

1035 0

Бившият защитник на Ливърпул Джейми Карагър не смята, че клубът е на топ ниво. Той заяви, че при Брендън Роджърс "мърсисайдският" клуб е започнал да се превръща в Тотнъм.

"Може да се предявят претенции към Роджърс. Той работи в Ливърпул три години, но не спечели нито един трофей и само веднъж игра в Шампионска лига. Това не е добър резултат за Ливърпул. За 10 години клубът спечели само една Купа на Лигата", заяви Карагър, цитиран от "Sky Sports".

"При Роджърс клубът започна да се превръща в Тотнъм. Те си мислят, че са топ клуб, но наистина големите клубове не им обръщат внимание. Да, Ливърпул загуби важни играчи. Но не съм уверен, че Роджърс може да се оплаче от липса на средства, защото клубът спечели от продажби почти 300 милиона паунда. Не обвинявам Брендън Роджърс - тази ситуация в Ливърпул бе същата, когато и аз играех там",

В неделя след 1:1 с Евертън Ливърпул обяви, че уволнява своя мениджър. Неговото най-добро постижение начело на "червените" е второто място през сезон 2013/14.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички