Капитанът на Юнайтед в откровено интервю за отбора и Ван Гаал


Капитанът на Юнайтед в откровено интервю за отбора и Ван Гаал

2036 0

Капитанът на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни беше категоричен, че всички в отбора за зад мениджъра Луис Ван Гаал, който съвсем скоро може да бъде уволнен заради слабите резултати на тима. Английският национал призна, че напоследък нещата не вървят, но се надява играта и резултатите да се подобрят.

"Има много хора, които си мислят, че знаят някакви неща, които са се случили. Истината е, че много от хората, които пишат тези неща, нямат никаква представа какво се случва в клуба. Всички сме зад мениджъра и искаме повече от всичко да излезем от тази ситуация", категоричен беше Рууни пред "Sky Sports".

"Последните резултати не са в наша полза и това много ни ядосва. Трудно се справяме, затова трябва да ме по-сплотени от всякога, за да играем по-добре и да постигнем исканите резултати.

Не сме печелили в последните няколко седмици и самочувствието ни е ниско. Трябва да се вдигнем, защото имаме няколко трудни мача в близките дни. Трябва да дадем най-доброто от себе си, за да спечели", каза още Рууни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички