Капитанът на Ливърпул: Моуриньо ни струва титлата, време е за реванш!


Капитанът на Ливърпул: Моуриньо ни струва титлата, време е за реванш!
Снимка: Getty Images/Guliver

1128 0

Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън се върна към загубената титла от Ливърпул и посочи като основен "виновник" настоящият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо.

През 2014-а лондонският Челси, водени от португалския специалист, надви с 2:0 Ливърпул и с това сложи край на надеждите на мърсисайдци за първа титла от 1990-а година насам.

Уволнили бившия спортен шеф на Ливърпул заради "провала" Хендерсън

"Моуриньо е мениджър от световна класа и е доказал това във всички клубове, в които е работил. Жозе изигра онзи мач много умно.

По това време ние бяхме в уникална форма и изграехме страхотен офанзивен футбол на висока скорост, но той изигра мача по неговия начин - защитно и с по-бавно темпо. Затрудниха ни много, защото изпълненията на тъчове и удари от вратата отнемаха цяла вечност", каза той, цитиран ит "Индипендънт"

Легенда на Манчестър Юнайтед призна: Възхищавам се на Ливърпул

"Не е тайна, че именно с този мач загубихме титлата. Поражението ни повлия много лошо и мисля, че никога няма да го забравя.

Довечера ще получим шанс да заличим част от лошите спомени, но това минава през победа. Мачът ще бъде труден и съперникът е много силен, но ние сме добре подготвени за всичко, което те могат да направят на терена", обобщи капитанът на Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички