Какво вбеси Юрген Клоп след трудната победа над Лестър?


Какво вбеси Юрген Клоп след трудната победа над Лестър?
Снимка: Getty Images/Guliver

8101 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не е успял да се наслади пълноценно на изстраданата победа на своя отбор, а причината е грубо нарушение срещу Мохамед Салах в края на двубоя.

След мача Клоп остро разкритикува Хамза Чудхури, който извърши опасното влизане в краката на египтянина, довело до жълт картон. Според германеца, Чудхури е заслужавал да бъде изгонен.

"Това е единоборство, което наистина не разбирам. Ужасяващо опасно е. Той (Чудхури) трябва да запази спокойствие в ситуации като тази, не му е за първи път. Той е страхотен играч, отлично развиващ се, но този тип влизания - не", заяви Клоп.

"В три последователни години нашият клуб е с най-малко жълти картони, ние не правим подобни неща. Спечелихме мача, заслужихме го, бяхме по-добрия отбор. Лестър е страхотен отбор и бяха чудесни в продължение на 30 минути, но като изключим това, на Адриан не му се наложи да прави 30 спасявания или нещо подобно", добави германецът.

Впоследствие бившият наставник на Ливърпул и настоящ на Лестър - Брендън Роджърс, защити Чудхури от критиките на Клоп, а същевременно с това изрази мнение, че дузпата на Садио Мане е силно пресилена и незаслужена. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички