Какво каза Томас Тухел, след като Челси бе близо до това да изпие една "студена вода"


Какво каза Томас Тухел, след като Челси бе близо до това да изпие една "студена вода"
Снимка: Getty Images/Guliver

1347 0

Челси ще трябва да благодари на Тотнъм, след като загуби мача си срещу Астън Вила, но заради победата на "шпорите" срещу Лестър, "сините" все пак запазиха мястото си в Топ 4 и ще играят в Шампионска лига и през следващия сезон. Ето какво сподели старши треньорът Томас Тухел след края на мача:

"Наша отговорност е, че загубихме днес. Имахме достатъчно шансове. Представянето беше достатъчно добро, за да спечелим мача. Не вкарахме, допуснахме два евтини гола и в крайна сметка загубихме. Ние имаме късмет, че в крайна сметка завършихме в топ 4", призна германецът.

"Не успяхме да вкараме достатъчно голове. Последното докосване не беше достатъчно точно. Играхме много силно в последния половин час. Имахме два големи шанса да вкараме. Опитахме всичко, но забравихме как се вкарва", добави той.

"Видях ситуацията с червения картон на Сесар Аспиликуета и не виждам разлика от първото полувреме и ситуацията с играча на Астън Вила. Много, много спорна дузпа за Астън Вила. Не видях да има движение от краката на Жоржиньо", коментира Тухел съдийските отсъждания.

"Никога не може чувството да е добро след загуба, но утре ще сме удовлетворени от работата, която свършихме. Постигнахме целта си и поздравления за всички. Все още сме млад отбор. Играчите се борят за първия си трофеи и сега ще отидем в Порто с по-голяма увереност", добави за финал Томас Тухел.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички