Какво каза Моуриньо за пиянските изцепки на Рууни в националния отбор?


Какво каза Моуриньо за пиянските изцепки на Рууни в националния отбор?
Снимка: Guliver/GettyImages

1547 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е категоричен, че Уейн Рууни е готов да се изправи срещу Арсенал в съботното дерби от Висшата лига и изобщо не се интересува от пиянската изцепка на капитана през седмицата.

Както е известно, преди приятелската среща срещу Испания нападателят се отдаде на запой, и то на сватба, на която не е бил поканен. Португалският специалист обаче пренебрегва този случай и не се интересува какво се случва в националния тим на Англия.

"През последните два или три дни нищо не се е случило. Той тренира нормално и иска да играе. Уейн е готов, а това, което е станало в националния отбор, не го коментирам. Това си е тяхна работа", коментира на пресконференция днес Специалния.

"Той беше част от националния отбор, а аз не се меся в тяхната работа - за добро или за лошо. Понякога играчите се връщат по-силни, понякога се връщат по-слаби, заради случилото се с националните им тимове. Знаем много добре какво стана в този случай, но вече сме на друга страница и националните отбори не са тема на разговор поне до март", допълни той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички