Как всъщност Златан открадна номера на Марсиал?


Как всъщност Златан открадна номера на Марсиал?
Снимка: Getty Images

2998 0

Голям проблем се завъди в Манчестър Юнайтед около номера на Златан Ибрахимович, който той "открадна" от Антони Марсиал. Естествено, медиите на Острова се постараха да раздуят случая допълнително, а някои информираха, че французинът е бил бесен от случилото се.

Ибрахимович получи номер 9, който досега носеше бившият нападател на Монако, като сега той ще е с легендарната 11-ка, станала прочута заради Райън Гигс. Вместо да бъде смирен и признателен за шанса да носи на гърба си номера на Гигс, Марсиал се ядосал, задето вече не е 9-ката на Юнайтед.

Според медиите в Англия, Ибрахимович имал в договора си клауза, според която е можел сам да си избира номер и се спрял на 9. Клубът му изпълнил желанието без да предупреди Марсиал, което довело до недоволството на младия французин.

В крайна сметка "скандалът" е по-скоро медиен, отколкото реален, защото става въпрос за просто цифри на гърба на фланелката. Марсиал едва ли си е представял, че с идването на човек като Ибрахимович ще получи лидерската роля в клуба, без сам да си я заслужи в ожесточената конкуренция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички