Как се чувства Азар без оковите на Специалния?


Как се чувства Азар без оковите на Специалния?

1545 0

За пореден път Еден Азар се заяде с бившия мениджър на Челси Жозе Моуриньо, благодарение на когото всъщност завоюва единствения си голям трофей, откакто премина във Висшата лига.

Белгийският национал даде подробно интервю, в което похвали сериозно настоящия треньор на тима Антонио Конте. Крилото е изключително доволен, че вече не е ангажиран с толкова дефанзивни задачи и може да се съсредоточи изцяло върху позицията си в атака.

"Опитвам да играя така, както го правех като дете. Наслаждавам се на играта и позицията ми е малко различна, навлизам повече навътре. Това ми дава повече свобода и се чувствам добре. Конте направи доста промени и сега имам повече свобода както с топка, така и без нея. Защото не ми се налага да защитавам срещу десния бек - Маркос Алонсо е там. И аз се фокусирам върху позицията си. А когато получа топката имам повече свобода и мога да тръгна накъде си поискам", каза белгиецът.

"През миналия сезон не бях на топ ниво за първи път в кариерата си. Спечелил съм доста трофеи, включително и индивидуални такива. Но през миналия сезон навярно бях малко уморен психически и физически", допълни още Еден Азар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички