Как може да изглежда Арсенал през сезон 2016/17 (СНИМКИ)


Как може да изглежда Арсенал през сезон 2016/17 (СНИМКИ)

4236 0

Арсенал изпусна голям шанс да спечели титлата в Англия с оглед на това, че всички основни съперници бяха далеч от желаното ниво, но в края изненадващ шампион стана скромният Лестър.

Тази ситуация би трябвало да накара Арсен Венгер да похарчи сериозна сума на летния трансферен пазар, а една цел вече е осигурена - швейцарският национал Гранит Джака, за когото бяха платени 30 млн. паунда.

Желанието на Венгер е също така да подсили атаката и защитата си, като основни цели са му Алваро Мората от Ювентус и Калиду Кулибали от Наполи.

Арсенал с оферта към нападател на Ювентус

Ситуацията с Мората е сложна, тъй като той най-вероятно ще се върне в Реал Мадрид, който има опция в договора с "бианконерите". Въпреки това, една добра сума може да убеди "Кралете" да пуснат испанския национал.

Сенегалецът Кулибали, който е централен защитник, би трябвало да струва около 20 милиона паунда, като трябва да се подчертае, че от него се интересуват Челси и Манчестър Юнайтед.

На радара на "топчиите" са още Лукас Ернандес от Атлетико (Мадрид), Роб Холдинг от Болтън, Киърън Тиърни от Селтик и нападателят на аржентинския Велес Макси Ромеро.

Ето как би могъл да изглежда Арсенал през сезон 2016/17:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички