Жул Кунде договори личните си условия с Челси


Жул Кунде договори личните си условия с Челси
Снимка: Getty Images

1001 0

Челси е много близо до това да осъществи мечтания трансфер. Френският национал Жул Кунде е договорил личните си условия с английския гранд , съобщава испанското издание "Marca".

Севиля ще пусне французина за сумата около 52 милиона евро. Челси пък, от другата страна, искаше да привлече футболиста още миналото лято, но до сделка така и не се стигна. Сега обаче Кунде много скоро може да акостира на "Стамфорд Бридж".

Бранителят пристигна в Севиля от състава на Бордо през 2019 година. Той моментално се превърна в титуляр, помагайки на тима да спечели Лига Европа през 2021-а. Добрите изяви на Кунде му спечелиха и повиквателна от Дидие Дешан за националния отбор на Франция.  

След като Антонио Рюдигер избра да продължи кариерата си в Реал Мадрид, а името на Андреас Кристенсен е свързвано с Барселона, Челси се нуждае отчайващо от защитник, но по всичко личи, че вече го е открил.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Промените в управата на Челси продължават.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички