Жозе Моуриньо започна със скандалите в Тотнъм


Жозе Моуриньо започна със скандалите в Тотнъм
Снимка: Getty Images/Gulliver

3498 0

Не са изминали и три месеца, откакто Жозе Моуриньо бе назначен за наставник на Тотнъм, и Специалния вече започна със скандалите в отбора. Футболистът, с когото португалският мениджър е влезнал в конфронтация, е защитникът на тима Дани Роуз. Левият бек потърси обяснение от своя мениджър за отсъствието си от състава на „шпорите“ в събота срещу Уотфорд.

Според Моуриньо Дани Роуз е имал контузия в гърба и не е бил в състояние да вземе участие в срещата. 29-годишният бранител пък каза, че е нямал никакви проблеми и е можел да играе. Впоследствие двамата са имали пререкания, като според присъстващите се е стигнало до разговори на висок тон. Някои играчи в тима дори са останали недоволни от реакцията на Роуз и поведението му, което е довело до ескалиране на скандала.

Съобщава се, че левият бек е тренирал със съотборниците си в понеделник, но все още не се знае какви ще се последиците от неговото поведение. Има вероятност Дани Роуз да бъде изваден от състава за двубоя срещу Норич в сряда. А ето с кой наставник наскоро Моуриньо влезе в конфронтация.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички