Жозе Моуриньо ще украсява Манчестър Юнайтед с перла на Реал Мадрид


Жозе Моуриньо ще украсява Манчестър Юнайтед с перла на Реал Мадрид
Снимка: Gulliver/GettyImages

3661 0

До момента трансферното лято не върви по най-добрия начин за Манчестър Юнайтед. "Червените дяволи" са привлекли едва двама нови футболисти в лицето на Диого Дало и Фред, а Маруан Фелайни поднови договора си. До голяма степен този сезон ще зависи от изявите на Алексис Санчес. Чилиецът пристигна от Арсенал през януари, като във втората половина от сезона не успя да покаже пълния си потенциал. Освен това мениджърът Жозе Моуриньо ще изисква много и от участниците на Мондиал 2018 Пол Погба и Ромелу Лукаку.

Днес обаче испанското издание "AS" твърди, че 20-кратните шампиони на Англия имат желание да привлекат една от най-големите звезди на Реал Мадрид. В радарите на тима от Острова е попаднал Тони Кроос. Това обаче ще се окаже един от най-трудно осъществимите трансфери. През 2016 година германецът подписа договор с "белия балет" до 2022 година, а откупната му клауза е в размер на 500 милиона евро. 

По-рано през лятото се появи информация, че Гарет Бейл може да пристигне на "Олд Трафорд". Това обаче няма да се случи, след като Кристиано Роналдо напусна "Сантяго Бернабеу", а сега новият треньор на "кралския клуб" Хулен Лопетеги ще гради състава си изцяло около уелсеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички