Жозе Моуриньо жегна Тотнъм и посочи какъв иска да бъде следващият му отбор


Жозе Моуриньо жегна Тотнъм и посочи какъв иска да бъде следващият му отбор
Снимка: Gulliver/GettyImages

1669 0

Бившият старши треньор на Тотнъм Жозе Моуриньо заяви, че се чувства спокоен, но все още няма планове да се връща към професията си, а вместо това ще върши домакински задачи и ще подготвя анализи за Европейското първенство по футбол 2020.

"Нямам планове. Ще се върна към нормалния живот. Чувствам се свеж и спокоен. На почивката съм и имам достатъчно време да върша домашна работа и да подготвя анализи за европейското".

Португалецът, за когото преди няколко дена се разбра, че си е намерил работа в радиото, не пропусна да жегне клуба, от който бе уволнен наскоро и в типично свой стил с малко думи каза много:

"Ще чакам да се върна във футбола. Не само в подходящ клуб, но и с подходящ манталитет. Може би другия сезон ще бъде твърде рано, ще видим", заяви Жозе Моуриньо в интервю пред "Таймс".

"Шпорите" често са критикувани за липса на постоянство и характер, а Моу по този начин подчерта, че неуспехите му начело на отбора са се дължали именно на този фактор!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички