Ясна е мениджърска цел №1 на Арсенал


Ясна е мениджърска цел №1 на Арсенал
Снимка: Getty Images/Guliver

5610 0

След двуседмични спорове и анализи от страна на ръководството на Арсенал за това кой трябва да поеме мениджърския пост, фаворит №1 на шефовете на "Емиратс" се оказа Маурисио Почетино, съобщи Sky Italia.

Аржентинският специалист е на първо място в списъка на "артилеристите", като днес или до края на седмицата ще бъде установен контакт с него. Както е известно, Почетино беше освободен от Тотнъм през миналия месец и в момента е актуално име за всички грандове в Европа. Дори се счита, че самият той е готов да изчака, за да види дали Зинедин Зидан ще остане начело на Реал Мадрид след настоящия сезон. Аржентинецът никога не е криел апетитите си към треньорското кресло на "Сантиаго Бернабеу". 

Лондонският клуб обсъжда и кандидатурата на бившия треньор на Наполи Карло Анчелоти след неговата среща с представители на Евертън, който също се нуждае от нов наставник. Към настоящия момент функциите на "Емиратс" се изпълняват от Фреди Люнберг, който записа и първата си победа начело на тима след обрат и 3:1 над Уест Хям. Междувременно вече бившият мениджър на Арсенал - Унай Емери, също е получил предложение за работа в тим от английската Висша лига (подробности четете тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички